Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

deň 1: Niekto hore ma má rád... [Mrs_the_Hell]

Tak tak, konečne sa mi to podarilo. Po dlhšom období, kde sa mi striedala zlá a dobrá nálada-niežeby už nie, som prišla k vynikajúcej nálade....

Dôvodov mám hneď niekoľko. Takže po prvé môj prvý ples sa vydaril nad očakávania. Jednoducho haluška. A divožienky si to zase raz poriadne užili.

Po druhé som v JASNEJ!!!! Už len to je dostatočne veľký dôvod na radosť.

Po tretie máme najlepšiu izbu v hoteli. Až mi sánka padla.

Po štvrté - to ani izba nie je, to je BYT!!!! dokonca s poschodím. S výhladom na svah, a väčšinu dňa sem svieti slniečkoooooo, šalala (a to nemám rada zdrobneliny...).

Po 5. - zajtra po véééľmi dlhom čase idem na lyže!

Po 6.- sú prázdniny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dávam do pozornosti všetkým školákom.

-  čo mi kazí naladu je, že v pozadí sestra kuká rozprávku o Rómeovi a Júlii, ale nedajte sa zmiasť, hlavnými postavami sú tulene...A ty koňo, keby ste to počuli. Je to niečo ako predzvesť, že keď sestra vyrastie, bude kukať Pilcherku... Ale to je len malý mráčik na tomto dni:D

Po 7. Dnes večer je môj NAJ NAJ NAJ OBĽÚBENEJŠÍ  film- Last Samurai!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MILUJEM SAMURAJA - nie Toma Cruisa, i keď tam je fest dobrý.

Po 8. Dnes mi latte doniesol super čašník, vtipalek. :D

Po 9. Na večeru som mala, že Veselí šmolkovia....tak keď vyberám z detského menu:D...ale čašníci by nemuseli pri podávaní jedla hovoriť aj názov jedla...Aspoň haluška bola.

Po 10. nájdem si ešte určite nejaký dôvod prečo mám super náladičku...

Po 11. mám to:D Konečne práve niekto uznal, že som dokonalá:P:P:P


Mrs_the_Hell's hell | stály odkaz

Komentáre

  1. si dokonaláááááááá :)
    uz len preto, ze sa takto pozitivne divas na tento den. to je uuzasne ze si ho mala taky super. Si dokazom toho, ze den moze byt aj taky bombasticky :) ze sa to da
    publikované: 17.02.2008 19:06:00 | autor: Bublinka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014